Gezicht en lichaam

Gezicht en lichaam

!QMS Collageen

De huid bestaat uit collageen en elastine en na uw 30e levensjaar neemt het collageen in de huid af. Het collageen van QMS is voor 82% puur en wordt in de huid opgenomen tot in de 5e huidlaag (de basaalcellenlaag).

De huid wordt gereinigd met de reinigingsmilk (zonder glycerine) en behandelt met fruitzuur, dit is een superpeeling die de grauwsluier eraf haalt en de opname van het huideigen collageen bevorderd. De onzuiverheden worden verwijderd en de algenpakking wordt aangebracht, het vocht wordt hierdoor van onderin de huid naar boven gehaald. Nu is heel de huid perfect gehydrateerd. Hierna wordt er een vlies gedrenkt in collageen aangebracht met daar overheen het Hydro Foam masker (een schuimpakking die het vocht in de bovenste huidlagen vasthoudt). Tijdens de pakking worden de nekschouderpartij en de armen gemasseerd. Het restant van de ingetrokken schuimpakking wordt ingemasseerd. Als afsluitende crème wordt de Sport Active (getinte dagcreme) gebruikt, en eventueel dag make-up aangebracht.

Het resultaat van de 1e behandeling is dat de huid gladder, levendiger en fijne lijntjes zijn opgevuld. Na 4 maanden begint fase 2, dan is de opbouw van vulcollageen gerealiseerd (type 1 collageen) en gaat de Co-Lectine 3 (type 3 collageen) de spankracht van de huid herstellen. De huid betstaat uit vulcollageen en steuncollageen en door deze behandeling in combinatie met het thuis gebruiken van de producten krijgt u het gewenste resultaat. Na die 8 maanden kan er gewerkt worden aan het laatste gedeelte, fase 3. De liplijntjes opvullen met de Lip Liner en de pigment vlekken behandelen met het Skintone Light Serum. Zo worden alle aspecten aangepakt in minder dan een jaar.

!QMS Ultrashall

Dit is een liftende en anti-rimpel behandeling. De huid wordt gereinigd met de Deep Cleansing, het fruitzuur wordt aangebracht en de onzuiverheden worden verwijderd. De algenpakking wordt aangebracht waardoor het vocht van de onderste huidlagen naar boven wordt gehaald. De Co-Lectine 3 wordt aangebracht (het steuncollageen) en wordt ingesluisd met het geluidsgolven apparaat (de Ultrashall). Door middel van de geluidsgolven wordt de slappe huid gelift en de rimpels “opgevuld”.

!QMS Zuurstof

De 97% pure zuurstof helpt bij de genezing en het herstel van eczeem ,roodheden, couperose, littekens en brandwonden. De huid wordt intensief gereinigd met de reinigingsmilk (zonder glycerine) het fruitzuur (intensieve peeling) wordt aangebracht en de onzuiverheden worden verwijderd. De algenpakking (vochtherstel) wordt daarna aangebracht en het zuurstof wordt met een apparaat op de huid geblazen. De huid krijgt een gezonde blos alsof je een paar dagen aan het strand heb gewandeld.

Babor Classic

De huid wordt gereinigd met een intensieve dubbele reiniging, de wenkbrauwen worden in model gebracht door middel van harsen of epileren. Er wordt een doorbloedingsmasker aangebracht die afvalstoffen afvoeren en voor een betere opname van de producten zorgt. De huid krijgt een peeling met eventueel stoom van de vapozone. Huidonzuiverheden worden verwijderd en een ampul aangepast aan uw huidtype wordt aangebracht. Aansluitend een massage en crèmemasker. Naar behoefte een dag make-up.

Babor Sensitive Repair

Dit is een behandeling voor de gevoelige/ beschadigde huid.

De huid wordt gereinigd met de Ultimate Repair Cleanser en hierna wordt er een Enzymen Peeling gebruikt in combinatie met stoom van de vapozone. De huidonzuiverheden worden verwijderd en het Beauty Rescue ampul wordt aangebracht. Hier overheen wordt het Ultimate Repair masker aangebracht, deze bevat 15% Biogen plant extract en werkt zeer genezend. De nekschouderpartij en armen worden gemasseerd. Als afsluiting wordt de Ultimate Repair crème gebruikt.

Babor Acne 30 minuten

Bij deze behandeling word de huid intensief gereinigd, de focus ligt dan ook op het behandelen van de acne. De huid krijgt een aangepaste reiniging en een peeling met stoom van de vapozone. De onzuiverheden worden verwijderd en behandeld met een purifying ampul (een geconcentreerde werkstof met Tea-Tree en leisteen). De behandeling wordt afgesloten met een Purifying crème (talgnormaliserend en desinfecterend)

huidadvies op maat

Welke behandeling past bij jou?

Elke vrouw is anders, elke huid is anders. Ook reageert elke huid anders op producten. Dit vraagt om een specifieke, persoonlijke aanpak. Bij het eerste bezoek bekijken we de conditie van de huid en bespreken we je wensen en verwachtingen over huidverzorging: heeft je huid specifieke verzorging nodig, wil je de huid verbeteren of het proces van huidveroudering vertragen? Op basis van onze conclusie wordt een gerichte gezichtsbehandeling geadviseerd.

Ondersteund door gerenommeerde topmerken zoals !QMS MediCosmetics & Babor kunnen we het beste bieden wat jouw huid nodig heeft om in optimale conditie te komen en te blijven.

Naast resultaat bereiken, is een behandeling natuurlijk ook persoonlijke aandacht en verwennerij. Je huid werkt terwijl jij je lekker ontspant. Onze behandelruimtes beschikken over alle benodigde faciliteiten en de nieuwste apparatuur en stoelen. Ook lichaamsbehandelingen zoals tijdelijk ontharen (harsen) zijn mogelijk. Kortom luxe ervaren en relaxen; even tijd en aandacht voor jezelf!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kom langs voor een gratis huidanalyse en advies op maat, waarbij we bespreken welk resultaat haalbaar is. Samen komen we tot de behandeling die het beste bij jou past.

Micro Needling

Bij micro needling wordt gebruik gemaakt van zeer fijne naaldjes om de lederhuid licht te beschadigen. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt. Ook worden de fijne lijntjes aanzienlijk minder en de diepe lijntjes worden minder diep. Kortom, een fantastische behadeling om in kuur verband te doen (6x in 12 weken).

T-Away

Vervelende huidoneffenheden zoals couperose, steelwratjes, kleine adertjes, bloedblaasjes, vetbultjes, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken worden snel en effectief verwijderd. Huidproblemen die tot nu toe alleen door dure laserbehandelingen konden worden behandelt, kunnen nu met de T-Away worden aangepakt.

Bindweefselmassage

Bij een bindweefselmassage word het onderhuidse weefsel los gemasseerd, hierbij ontstaan er nieuwe cellen waardoor de huid van binnenuit gevuld wordt. Fijne lijntjes worden hiermee zichtbaar verminderd en de huid krijgt een gladdere uitstraling. De behandeling is voor zowel het gezicht als het lichaam. Bij het gezicht wordt er een combinatie van bindweefsel en pincement gebruikt. Dit zijn fijne kneepjes. De behandeling wordt aangeraden om 1x per week, 6 weken lang te doen. Hiermee wordt het beste resultaat behaalt.

Kom bij ons langs

Verwen uw huid met één van onze behandelingen