Selecteer een pagina

Gezicht en lichaam

Gezicht en lichaam

Babor Classic

De huid wordt gereinigd met een intensieve dubbele reiniging, de wenkbrauwen worden in model gebracht door middel van harsen of epileren. Er wordt een doorbloedingsmasker aangebracht die afvalstoffen afvoeren en voor een betere opname van de producten zorgt. De huid krijgt een peeling met eventueel stoom van de vapozone. Huidonzuiverheden worden verwijderd en een ampul aangepast aan uw huidtype wordt aangebracht. Aansluitend een massage en crèmemasker. Naar behoefte een dag make-up.

Babor Sensitive Repair

Dit is een behandeling voor de gevoelige/ beschadigde huid.

De huid wordt gereinigd met de Ultimate Repair Cleanser en hierna wordt er een Enzymen Peeling gebruikt in combinatie met stoom van de vapozone. De huidonzuiverheden worden verwijderd en het Beauty Rescue ampul wordt aangebracht. Hier overheen wordt het Ultimate Repair masker aangebracht, deze bevat 15% Biogen plant extract en werkt zeer genezend. De nekschouderpartij en armen worden gemasseerd. Als afsluiting wordt de Ultimate Repair crème gebruikt.

Babor Acne 30 minuten

Bij deze behandeling word de huid intensief gereinigd, de focus ligt dan ook op het behandelen van de acne. De huid krijgt een aangepaste reiniging en een peeling met stoom van de vapozone. De onzuiverheden worden verwijderd en behandeld met een purifying ampul (een geconcentreerde werkstof met Tea-Tree en leisteen). De behandeling wordt afgesloten met een Purifying crème (talgnormaliserend en desinfecterend)

Huidadvies op maat

Welke behandeling past bij jou?

Elke vrouw is anders, elke huid is anders. Ook reageert elke huid anders op producten. Dit vraagt om een specifieke, persoonlijke aanpak. Bij het eerste bezoek bekijken we de conditie van de huid en bespreken we je wensen en verwachtingen over huidverzorging: heeft je huid specifieke verzorging nodig, wil je de huid verbeteren of het proces van huidveroudering vertragen? Op basis van onze conclusie wordt een gerichte gezichtsbehandeling geadviseerd.

Ondersteund door een gerenommeerd topmerk als Babor kunnen we het beste bieden wat jouw huid nodig heeft om in optimale conditie te komen en te blijven.

Naast resultaat bereiken, is een behandeling natuurlijk ook persoonlijke aandacht en verwennerij. Je huid werkt terwijl jij je lekker ontspant. Onze behandelruimtes beschikken over alle benodigde faciliteiten en de nieuwste apparatuur en stoelen. Ook lichaamsbehandelingen zoals tijdelijk ontharen (harsen) zijn mogelijk. Kortom luxe ervaren en relaxen; even tijd en aandacht voor jezelf!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kom langs voor een gratis huidanalyse en advies op maat, waarbij we bespreken welk resultaat haalbaar is. Samen komen we tot de behandeling die het beste bij jou past.

Micro Needling

Bij micro needling wordt gebruik gemaakt van zeer fijne naaldjes om de lederhuid licht te beschadigen. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt. Ook worden de fijne lijntjes aanzienlijk minder en de diepe lijntjes worden minder diep. Kortom, een fantastische behadeling om in kuur verband te doen (6x in 12 weken).

T-Away

Vervelende huidoneffenheden zoals couperose, steelwratjes, kleine adertjes, bloedblaasjes, vetbultjes, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken worden snel en effectief verwijderd. Huidproblemen die tot nu toe alleen door dure laserbehandelingen konden worden behandelt, kunnen nu met de T-Away worden aangepakt.

Bindweefselmassage

Bij een bindweefselmassage word het onderhuidse weefsel los gemasseerd, hierbij ontstaan er nieuwe cellen waardoor de huid van binnenuit gevuld wordt. Fijne lijntjes worden hiermee zichtbaar verminderd en de huid krijgt een gladdere uitstraling. De behandeling is voor zowel het gezicht als het lichaam. Bij het gezicht wordt er een combinatie van bindweefsel en pincement gebruikt. Dit zijn fijne kneepjes. De behandeling wordt aangeraden om 1x per week, 6 weken lang te doen. Hiermee wordt het beste resultaat behaalt.

Kom bij ons langs

Verwen uw huid met één van onze behandelingen