Selecteer een pagina

Babor Classic behandeling

Gewoon een Reinigen en scrubben

De huid wordt gereinigd met een intensieve dubbele reiniging, de wenkbrauwen worden in model gebracht door middel van harsen of epileren. Er wordt een doorbloedingsmasker aangebracht die afvalstoffen afvoeren en voor een betere opname van de producten zorgt. De huid krijgt een peeling en wordt gescrubd. Huidonzuiverheden worden verwijderd en een ampul aangepast aan uw huidtype wordt aangebracht. Aansluitend een massage en crèmemasker.

Babor Cleanformance (vegan) behandeling

Veganistische, speciale behandeling voor de jonge huid ter ondersteuning van een intacte huidbarrière en een gezond uitziende stralende teint. Cleanformance  producten bevatten minstens 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Babor Doctor Pro behandeling

Een pro behandeling afgestemd op de individuele behoeften van de huid. De gebruikte producten van de Doctor Pro lijn richt zich in alle producten op een geconcentreerde werking en focust op het gebruik van essentiële, pure ingrediënten; nauwkeurig geformuleerd, zonder geur- en synthetische kleurstoffen, met de voor de huid optimale dosering en beschikbaarheid. Hierdoor is het mogelijk om verschillende huidproblemen nog doelgerichter en individueler te behandelen en met de passende verzorging voor thuis tot optimale resultaten te leiden!

Babor Micro Needling

De cosmetische Micro Needling is een behoedzame anti-aging behandeling, die het mogelijk maakt om zeer effectieve werkstoffen beter in de huid te brengen. De fijne naalden perforeren doelgericht, kort en gelijkmatig de bovenste huidlaag en zorgen voor een optimale opname. Hierdoor kunnen de werkstoffen precies daar in de huid worden ingebracht, waar ze optimale resultaten bereiken.

Het resultaat is een stevige en volle huid met een egale en stralende teint. Voor het optimale resultaat adviseren we een kuur van zes behandeling, waarbij je elke twee weken langskomt voor een Micro Needling behandeling.

Babor Tech SkinFirmor behandeling

Een professionele behandeling van rimpels in het gebied rond de ogen, de mond en het voorhoofd. Het SkinFirmor apparaat werkt met radiofrequentietechnologie. Het gebruik van radiofrequentie heeft zijn oorsprong in de geneeskunde en wordt beschouwd als een stimulans voor celvernieuwing en collageensynthese. Met een speciaal handstuk wordt de energie van de radiofrequentie in het huidweefsel geleid om het weefsel op een gecontroleerde manier te verwarmen. Deze opwarming, die als aangenaam wordt ervaren, bevordert de eigen regeneratiemechanismen van de huid. Tegelijkertijd zorgt dit voor een samentrekking van de collageenvezels in het bindweefsel. Rimpels in het behandelde huidgebied zien er direct gladder uit.
Deze behandeling passen we plaatselijk toe op het gekozen gebied (ogen, mond, frons).

Kom bij ons langs

Verwen uw huid met één van onze behandelingen